Briochehotdog med krabbesalat
Vi kender alle den klassiske lobster roll - den eksklusive favorit fra seafood joints og diners.
Men hvorfor ikke tage den stemning med hjem?
Med K-Salats krabbesalat får du samme cremede, friske smagsoplevelse, bare med krabbe i stedet for hummer.
Lige så lækkert, bare nemmere og lige til at lave hjemme i dit eget køkken.
1. Rist en brioche-hotdogbolle på grillpande (du kan også lune den i ovnen, hvis du ikke har en grillpande -
så får du stadig den bløde, lune fornemmelse.)
2. Skær crisp salat i mindre stykker.
3. Fyld bollen med salat og et gavmildt lag K-Salat krabbesalat.
4. Krydr med salt og peber, og squeeze citron over.
Voilà - delikat, frisk og klar til at nyde D´Hjemme.
Tip: Pynt med lidt frisk dild eller purløg på toppen for et ekstra touch.
Find inspiration til flere deli-favoritter her
Del dette produkt