Fællesskab og madglæde

K-Salat med i samarbejdet ‘Danmark Spiser Sammen’

Med vores ambition om at inspirere til større madglæde gennem fællesskaber indgår K-Salat samarbejde med organisationen ‘Danmark Spiser Sammen‘. Organisationens formål er at invitere til samvær og fællesskab om måltidet, da undersøgelser viser, at ca. en tredjedel af danskerne mener, at godt selskab er vigtigere end selve maden, og at hver fjerde dansker spiser aftensmad alene. Foruden at vi støtter organisationen, bidrager vi med en række spændende aktiviteter.

March mod Ensomhed

Den 1. april startede March mod Ensomhedfra Københavns Rådhus, som strækker sig frem til den 28. april med afslutning i Aalborg. Foruden at vi deltager i marchen, arrangerer K-Salat fællesspisning tre forskellige steder på ruten. I Brøndby den 1/4, i Middelfart den 16/4 og i Aalborg den 28/4.
Starten på ‘March mod Ensomhed, læs mere her.

K-Salat står for fællesspisning , læs mere her.

Sammen spiser vi Danmarks længste smørrebrød

Meningen med de mange aktiviteter, som ‘Danmark Spiser Sammen‘ står for, er at forbinde mennesker gennem måltider, hvad enten det er ved at tilbyde en ekstra stol ved bordet til naboen eller at invitere hele fodboldholdet til at spise sammen. Det har vi sørget for, at der bliver rig mulighed for, når K-Salat inviterer til sammen at spise Danmarks længste smørrebrød på RO’s Torv i Roskilde den 27. april. Så når smørrebrødet er målt op, er alle velkommen til at deltage i fællesspisningen.

Danmark Spiser Sammen gennemføres i samarbejde med Frisko og K-Salat, der sammen med mere end 80 organisationer arbejder for at skabe store og små spisearrangementer over hele landet gennem hele året med særligt fokus i uge 17.