K-Salat inviterer alle, der har lyst til sammen at spise Danmarks længste smørrebrød. Det sker den 27. april på RO’s Torv i Roskilde Torv

Det gør vi i samarbejde med Danmark Spiser Sammen og Folkebevægelsen mod Ensomhed. Undersøgelser viser nemlig, at ca. en tredjedel af danskerne mener, at godt selskab er vigtigere end selve maden, og at hver fjerde dansker spiser aftensmad alene.

Med en ambition om at inspirere til større madglæde gennem fællesskaber indgår vi hos K-Salat samarbejde med organisationen Danmark Spiser Sammen. Vi vil gerne være med til at invitere til samvær og fællesskab om måltidet, og derfor står vi i spidsen for en række arrangementer med ønsket om at nå ud i hele landet på tværs af generationer og kulturer.

Vi har her i april også deltaget i March mod Ensomhed, hvor vi tre forskellige steder på ruten har stået klar med fællesspisning, hvor deltagerne fx kan lave sin egen sandwich, som nydes sammen med de øvrige deltagere i marchen. Sidste gang er i morgen den 28. april til afslutningen i Aalborg.

 

Meningen med de mange aktiviteter er at forbinde mennesker gennem måltider, hvad enten det er ved at tilbyde en ekstra stol ved bordet til naboen eller at invitere hele fodboldholdet til at spise sammen. Det bliver der rig mulighed for, når vi inviterer til sammen at spise Danmarks længste smørrebrød i Roskilde den 27. april. Kom og vær med.

Hvis du har lyst, kan du følge med i vores aktiviteter på www.k-salat.dk.
Læs mere på www.danmarkspisersammen.dk og www.modensomhed.dk.