Velkommen til K-Salat Diner

Image
Image
Image

”Nemmerørte” nyheder med K på

Du kender allerede K-Salat for alt det, der giver prikken over i’et på dit måltid. Og fremover bliver det endnu nemmere at sætte den gode smag fra K-Salat på fastfood-favoritterne derhjemme – med vores nye serie, K-Salat Diner.

Serien består af nogle af de produkter, som står vores hjerte allermest nær – nemlig remoulade og mayonnaise!

K-Salat Diner mayonnaise er ren kærlighed til din sandwich eller burger. Med en cremet konsistens, der giver det helt rigtige touch af fedme og syre, er den perfekt som spread eller dyppelse. Og K-Salat Diner remouladen har fået lidt ekstra bid i grøntsagerne, som giver et dejligt knas på fx din hotdog. Så kan du bare lade dig hensætte til den gode gammeldags diner derhjemme.

Diner serien fås i handy flasker, så de er lige til at squeeze i din burger, hotdog eller sandwich. Og kan du slet ikke få nok af den lækre mayonnaise, så fås den også i et større glas. Uanset hvad du vælger, er de et sikkert hit på middagsbordet.

Det bedste af det hele er, at det smager så godt som hjemmerørt – vi kalder det "nemmerørt".

Om Stryhns AS

Stryhns AS er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har ca. 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere på www.stryhns.dk

For yderligere information:
Lars Bo Sthaalros Christiansen
Marketingdirektør, Stryhns A/S
+45 22 10 05 02

Maria Sennels
Pressekontakt
+45 21 46 00 77

Del denne nyhed