Betingelser

Velkommen til Stryhns konkurrence i forbindelse med K-Salat Sandwich ”Vind grej med K på”


Her finder du oplysninger om, hvordan du deltager i konkurrencen og konkurrencens regler


Arrangør: 
Stryhns AS
Vestre Kirkevej 13
4000 Roskilde

Platform:
www.k-salat.dk/vind
www.k-salat.dk/vind/betingelser

Deltagelse i konkurrencen kan ske fra mobil.

Hvem kan deltage?
Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Konkurrencen er åben for alle bosat i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos Stryhns AS samt samarbejdspartnere med Stryhns AS.

Kampagneperiode
Kampagnen løber i perioden fra den 20. januar 2020 til og med den 8. marts 2020. Arrangøren forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

Sådan fungerer det:
Scan QR-koden eller SMS ”Sandwich” til 1204 for at få adgang til konkurrencesiden. På siden vil du skulle dreje lykkehjulet, hvorefter du straks vil se, om du har vundet. Hvis du vinder, skal du indtaste kontaktoplysninger, så vi kan sende præmien.


Sådan vinder du:
Konkurrencen er en ”instant win” konkurrence. Det vil sige, at du med det samme, når du har drejet lykkehjulet, ved om du har vundet eller ej. Du kan kun dreje hjulet én gang om dagen.

Hvis du vinder, vil du blive bedt om at indtaste kontaktoplysninger, så arrangøren kan sende præmien. Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne, hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare. Vinderne vil ikke blive offentliggjort. Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien blive udloddet på ny.

Bemærk at præmierne først udsendes når konkurrencen er afsluttet og at der kan gå op til en uge inden præmien modtages. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie. Ved evt. forsøg på snyd, vil deltageren blive diskvalificeret.

Præmier
Konkurrencen er ikke købsbetinget og præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige. Præmierne vil være som angivet herunder:

Kitchen Aid Artisan røremaskine i rød
Forklæder med lædersnore
Skærebræt
Spreadknive med teaktræ skaft

Den samlede præmiesum har en værdi af 10.542,5 kr.

Evt. præmieafgift afholdes af arrangøren

Levering
Præmierne sendes med Postnord. Er din præmie større end at kunne sendes som almindeligt brev, vil din præmie blive afsendt som pakke og du vil, så vidt muligt, modtage en e-mail når din præmie er afsendt, samt evt. et trackingnummer på din pakke og hvilken pakkeshop du kan afhente pakken. Pakkeshoppen vælges på baggrund af den oplyste adresse.

Arrangørens ansvar
Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer, der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer, der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

Alle præmiemodtagere fritager Stryhns AS og salgspartnere eller de ovenover nævnte partnere fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser
Stryhns AS og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

Sådan håndteres personlige oplysninger
Personlige oplysninger, der indsamles om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret og slettet i henhold til dansk lovgivning om indsamling af personlige oplysninger.

Kontakt
I tilfælde af spørgsmål til leveringen af præmier kontakt stryhns@stryhns.dk att. K-Salat konkurrence.
For alle andre henvendelser kontakt stryhns@stryhns.dk